Tisdag!


Idag har det va ganska segt på jobbet, men jag hat ju så schöna arbetskompisar på jobbet så det har gått relativt fort faktiskt!

Det är ganska stor skilland på och jobba på Kundeservice och som Säljare på Tele2 det sistnämda är mycket roligare, för det är en helt annan teamwork känsla och de gillar vi! Första veckan hade ett jävla flyt delad tvåa på bästa salg! Poängtera första veckan!:D

Men denna veckan har det gått lite segare vet inte vad det beor på, men två salg iallafall! Bra bonus har vi på jobbet, utöver den fasta lönen! Och eftersom jag vill resa igen om ett tag så passar detta jobbet mig utmärkt,

Chefen!



Rushiiiil



Jag snackade med en kompis i telefon idag och vi snackade om hennes ragg och hennes citat va
"jag tror inte jag hade velat veta om han låg med nån annan...eller föresten, hoppas han får klamydia" hahahha så jävla kul!!

Imån kommer sis som sagt. har gjort en del mat och vin beställnigar från Sverige,

Jag känner mig så förvantansfull inför fredag för då kommer X, känner mig ganka fånig och barnslig för jag är nervös och pirrig! inte likt mig, men de är väl vad lågstadiekärlek gör med en:) det känns iallfall helt underbart!

Jag och Petra tar ett glas vin idag med! och de är som är bäst med mig och Petra är vi klarar hålla oss till kun ETT glas.

Jag hade tyckt att de hade vatt jävligt nice med en riktig balkong (inte fransk som vi har idag), för då hade Petrus och jag  kunnat sitta där ute druckit fler glas,kedjerökt och snackat! fint ska de va!

Ha DEO!

La familia!

Japp då kommer min kära syster och hälsar på mig på onsdag och X kommer på fredag! härligt tycker jag:) dock lite ont om plats här i vår lägenhet, men jag vill ju att de ska träffas.

Hoppas jag kan lösa de här med sovplats till syrran i helgen.

Förra gången jag bodde i Oslo så hade jag hemlängtan hela tiden och saknade min mamma sjukt mycket. Men denna gången börjar jag vänja mig vid att inte ha min fantastiska familj nära. Men de är lika skoj varje gång vi pratar i telefon eller webcamar.


Min mamma:)



Min syster:)


Jag är så sjukt glad att jag har den familjen jag har för vi står varnadra väldigt nära! Och vi har haft en väldigt kärleksfull uppfostran jag och min syster!

Love you!!

Ha DEO!

Oslo!

Jag älskar denna staden så jävla mycket! det är liksom inte för stort och man har allt här! Jag bara är så glad för att jag bor här och har sånna underbara människor runt omkring mig.

Måste bara erkänna att jag tycker det är skit kul att blogga. Men jag vill ha en snyggare blogg, en sak i taget kanske:) Otlåg som man är!

Det har varit riktigt vårväder idag så jag och Petrus drog ner till Aker Brygge för att kolla på snygga skateare!
Hanna och Koppen kom med sen. Köttmarkad va Koppens första komentar haha.

Fick dessutom det största leendet jag sett på länge av en skatare! hihi då blir man glad!



 









Nu lagar Petrus Cabonara till oss. mmmmm... smarrigt! skönt att jag slipper för jag "mår illa" är bakfull som en kastrull. Vet att de inte heter så egenligen!

Imån ska man tillbaka till jobbet efter en väldigt festlig helg! Denna veckan kan bli skit bra tror jag...

Ha DEO!


Bakfull

Gårdagen va trevlig om jag minns rätt! Jag blev fullare än vanligt, eller nja det va som vanligt!

Jag, Jennie och Koppen va och förfestade hos Jesper! där spelades 90-tals musik på högsta volym! fan va fint!
Sen drog vi till Nicloe and son en sväng. tror jag ringde Hanna och hon va på Devlis så jag dit.



Sissela Kyle!










Hon va snäll nog och bjuda mig på en öl och jag drack inte upp den!! fyy ångest och lämna en öl och gå hem istället!

Tänk att man har blivit så vuxeb att man känner att det är dags att gå hem istället för att ta den sista ölen där!

Hörru X längtar till på fredag!

Ha DEO!

Fredag!

Dagen började ju inte precis bra igår, det snöade! Sen gick de inte så bra på jobbet ehller igår. Kände väl inte att min energi va på topp. tänk vad väder kan påverka ens humör. Men om SMHI har rätt så blir det fint väder i veckan jippi!

Sen när jag kom hem låg lilla Petra här i soffan och va lite sjuk. men vi bästmede oss öfr att ha lite myskväll så vi slog på Girl Interupted, en av mina favvofilmer. Slumrade till vaknade och va skit hungrig så vi bestämmde oss för att göra pannkakor. Edwina lärde sig att steka pannkakor igår. de blev skit bra! jag vet inte om jag har haft för dålig inställning till att laga mat innan, för jag har alltid tyckt de är såå jävla tråkigt! Men igår va de kul!

Jag suger ju på och laga mat och jag bryr mig särskligt mycket om variation, tyckdr jag om något så blir de de varje dag i en hel vecka. Ungklarsbetende som Ida kallade de:)

Koppen kommer hem senare på kvällen och vi snckar om att vi är sugna på och dricka öl, men ine helt säkra på om vi pallar, så skriver Jesper till mig på facebook om vi vill komma dit så det beslöt vi oss öfr att göra. de blev lite vin och öl hos dem sen drog vil till Devils en sväng. De va rätt trevligt men jag va ganska seg!









Snackade även med X på msn. Jag ska va lika hemlig med min kärlek som alla andra är i sina. bloggar så X kommer nog att dyka upp en del!  haha men de va iallfall väldigt trevligt för vi har inte snackat på ett tag. Men X kommer till Oslo på fredag och de ska bli sååå kul och spännade. sett fram emot den dagen mycket!

Jag tror jag börjar förstå mig på denna bloggen líte nu! jippi!

HA DEO!


Vad fan!

Jag tittar ut genom fönstret och var är de jag ser? SNÖ! det snöar för fullt här i Olso, gah fan vad tråkigt. vi som har haft så fint väder och man började känna att våren va på väg.

Idag börjar jag egentligen klockan 09 men jag gick upp tidigt för att ha en möjlighet att ringa csn. Och jag måste ringa skattekontoret också, för jag har glömt att sätta upp mitt namn på postlådan så jag har inte fått mitt skattekort. Hoppas kan lösa de för annars måste jag betala 50% skatt på lönen och de känner jag inte för nu precis.

Lägenheten igår va fin men väldigt liten, så jag får väl se om vi får den! skrev iallafall på en intresseanmälan.

nej om man kanske ska göra lite kaffe, så man blir männsika igen!

Ha en fin dag!


Umgänge!

Idag har jag varit på visning och druckit öl med mina kära arbetskamrater. så nu är jag lite lustig och trevlig!

    

Tiden gick sjukt fort idag på jobbet, blev inte så många salg idag bara två men ligger 2:a på bästa salg första veckan som säljare så man ska ju inte klaga!

Asså jag har aldrig förr träffat en männsika som är lik mig innan, Förrän nu.. Hon heter Magdalena och vi tycker typ samma sak om allt. läskigt lika. Hon är den bästa säljare på jobbet! Vi hade tjejerna mot killarna tävlig idag och vi vann;)

Jag hade typ inte ätit nått på hela dan så ölen gjorde sitt om man säger så. Anledningen till att vi va ute idag va att Maria som är en del av temet slutar imån,  kommer bli tomt utan henne. Vi har jobbat ihop innan jag reste också. Men hon har funnit kärleken och ska flytta hem till Sverige,

När jag kom hem idag så fick jag en oväntad konfrontation, och ärlig som jag är så sa jag som det va! Hoppas att allt löser sig för alla på bästa möjliga vis....

jag måste ringa csn imån.... jobbigt....

tänker på en viss person väldigt mycket, fint ska de va!

HA DE (försökte lägga upp bilder men jag fattar ingenting på denna skitsidan)

bloggvansinne!!

Jag är helt beroende av min nya blogg, jag kommer att lägga upp bilder på "dagens look" varje dag och ta pose bilder på mig själv! kommer även att tvinga min kjerste att ta bilder på mig när jag helt avslappnat fikar, shoppar, och andra vardliga saker i mitt liv!

Bloggen är mitt nya liv! det har gått ca 20 min sen jag skrev mitt första inlägg, är mycket seiös med detta! nej men det jag egentligen ville skriva va att jag kommer inte hinna skirva blogg imån för jag ska ut och dricka öl med mina kära arbetskompisar! Så alla mina troga läsare blir nog inget inlägg imån! fan jag ska ju på visning imån med!

Petra min enda läsare, eftersom du och jag har lite komunikations problem vill jag att vi bara snackar med varandra genom min blogg! trots att du sitter bredvid mig i soffan!

HA DE!

Blogga?

Jag hade precis skrivit det bästa första blogg inlägget som jag va sjukt nöjd med! men tro fan att allt jag hade skrivit försvann! Inte okej!!!

Det är ödet som säger till mig att inte starta en blogg. (tror inte på ödet)

Men de kanske också är "ödet" som säger till mig att en pretto blogg inte heller är min grej.

Izabella va den som gav mig iden att starta en blogg. är de nån som vet hur man gör en apostorf på tangetbordet? jag har iallafall ingen aning..

så där blir id'e när jag ska skriva de?!

Men jag har aldrig varit en duktig skrivare heller och egenligen så hatar jag att skriva! men jag ska se ifall bloggande kanske är något för mig eftersom jag har mycket funderingar och mycket nya saker som hänt i mitt liv den senaste tiden.


Jag bor just nu i Oslo och letar efter en ny lägenhet, ska på två visningar imån en på Majortstuen och en på Akker Brygge. Det roliga är att lägenheten på Majorstuen ligger på Rosenborgs gate 10 jag har tidigare bott på både 18 och 13 innan jag va ute och reste.

Hoppas jag får den! den är skiiiit fin!

Just nu sitter jag och en av mina tre sambos och dricker ett glas vitt. gött de!

Ja jag uppdaterar väl mer imån.

Ha de (detta inlägget kopiera jag denna gången)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0